Samsung Galaxy S8 će dobiti 3D Touch ekran, te će ostati bez Home tipke

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 će dobiti 3D Touch ekran, te će ostati bez Home tipke

Kako bi postigao što bolju iskoristivost prednje površine ekrana, novi bi Samsung Galaxy S8 mogao imati vrlo tanki gornji i donji rub, toliko tanke da će ostati bez svih fizičkih tipki.

Oglas

Moguće je kako će imati gornji vrlo tanki rub tako da će se na njega moći smjestiti prednja kamera i pripadajući senzori. I donji će rub biti vrlo tanak tako da će prepoznatljiva Home tipka po prvi puta možda i nestati, tako da cijeli smartfon prelazi u “virtualku” – sve što budete trebali nalazit će se na ekranu. Pa čak i čitač otiska prsta.

I dalje se spominje kako će novi Galaxy S8 imati dvije inačice, manju i veću. U oba će se slučaja ekran u lijevom i desnom smjeru protezati preko ruba koji će biti zakrivljen, iako neki izvori navode kako bi mogao imati mali neprimjetan rub, možda nešto kao .

Dok bi manji model trebao imati ekran oko 5 inča (do 5,2 inča), veći smartfon bi mogao imati ekran veći od 6 inča. Posljednje informacije govore kako će imati vjerojatno 6,2 inčni što i nije preveliko s obzirom da će rubovi biti gotovo nevidljivi. Isto tako, spominje se podrška za 3D Touch, što znači dodatnu funkcionalnost na samom ekranu.

Ono što je sigurno je kako će Samsung morati nekako vratiti povjerenje svojih kupaca, onih tradicionalno vjernih, ali još više onih čije se povjerenje poljuljalo nedavnim nemilim događajima sa phabletom, dok će svakako pokušati privući i nove kupce. Velika su očekivanja od novog Galaxy S8 smartfona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.