Samsung Galaxy S8 Active – prve fotografije uređaja

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 Active – prve fotografije uređaja

Procurjele su prve fotografije Galaxyja S8 Active sa hands-on testa. Sada napokon znamo kako ovaj uređaj stvarno izgleda.

Oglas

Samsungovi uređaji sa pridjevom Active mogu preživjeti padove, nespretno rukovanje i malo teže vremenske uvijete. Za one koji su često u situaciji da na radnom mjestu moraju paziti na svoj skupocjeni pametni telefon, ovi su uređaji pravi izbor jer pružaju olakšanje korisniku.

Sada nakon što smo već prije čuli za ovaj uređaj na i vidjeli na nekim stranicama, napoko su se pojavile prve prave fotografije flagshipa Galaxy S8 u Active varijanti.

Kao što vidimo S8 Active nema zakrivljeni ekran kao njegova delikatnija i manje otporna . No za razliku od uređaja, S8 Active ima kapacitativne tipke umjesto hardverskih. Tijelo ovog pametnog telefona izrađeno je od polikarbonata i ima metalne stranice, tako da ulijeva puno veće povjerenje od lomljivih S8 blizanaca. Uređaj će vjerojatno biti i nešto deblji jer ima 4000 mAh bateriju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.