Samsung Galaxy S8 Active na novim slikama; predstavljanje uskoro

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 Active na novim slikama; predstavljanje uskoro

Kako se bliži predstavljanje otporne varijante Samsungovog flagship smartfona na Internetu se pojavljuje sve više informacija o njemu.

Oglas

Active varijanta Samsung Galaxy S8 flagship smartfona opet se pojavila u obliku render slike na Amazon stranici kao dio linije proizvoda za zaštitu ekrana jednog proizvođača. Ovo nije prvi puta da se pojavljuju slike ovog pametnog telefona, a prema onome što možemo vidjeti na najnovijoj slici možemo reći da je u skladu sa prijašnjim glasinama vezanima uz ovaj uređaj.

Osim slike otkriveno je i da će se ovi proizvodi za zaštitu ekrana namijenjeni nadolazećem Galaxy S8 Active smartfonu početi isporučivati 1. kolovoza, što daje naslutiti da bi to moglo biti i neko okvirno vrijeme kada će ovaj uređaj biti predstavljen. Da je predstavljanje jako blizu možda najbolje govori podatak i da je S8 Active već dobio FCC certifikat u SAD-u.

Samsung Galaxy S8 Active se nedavno pojavio i na nekim benchmark stranicama gdje su otkrivene i neke njegove hardverske specifikacije koje uključuju Qualcomm Snapdragon 835 procesor, 4 GB RAM-a te 12 MP stražnju kameru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.