Samsung Galaxy S7/S7 Edge u zlatnom ruhu i vrtoglavoj cijeni

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7/S7 Edge u zlatnom ruhu i vrtoglavoj cijeni

Ukoliko ste oduševljeni Samsung Galaxy S7 i S7 Edge modelima te uz to imate viška novca u džepu svakako će vas razveseliti vijest kako su ovi smartfoni dostupni za prednarudžbu u svojem najsvečanijem ruhu.

Oglas

Naime, niti tjedan dana nakon službenog predstavljanja ovi se smartfoni mega popularne južnokorejske kompanije Samsung reklamiraju i u pozlaćenoj verziji. Tako će korisnici malo dubljeg džepa moći birati između 24-karatnog zlata, zatim 18-karatnog ružičasto-zlatnog modela te platinum varijante. Kompanija koja stoji iza toga – Truly Exquisite – već prima prednarudžbe za navedene modele sa početnom cijenom od 1.700 £, a to bi otprilike bilo vrtoglavih 16.420 kuna. Prilična suma za jedan smartfon. :)

Ukoliko ostvarite prednarudžbu vaš pozlaćeni Samsung Galaxy S7 ili S7 Edge možete očekivati 21 dan nakon što Samsung 11. ožujka ove modele stavi u prodaju. Iako pomalo nebitna činjenica u cijeloj ovoj cifri – dostava je besplatna svugdje u svijetu, a uz to možete očekivati i jednu godinu garancije.

Ovi će pozlaćeni modeli doći u luksuznoj drvenoj kutiji u kojoj će se uz uobičajene dodatke naći Gear VR set, te dodaci za bežično punjenje. Navodno je kompanija Truly Exquisite naglasila kako će 5% svojih prihoda donirati različitim dobrotvornim ustanovama diljem svijeta.

Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.