Samsung Galaxy S7 – ovo su prve prave fotografije?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 – ovo su prve prave fotografije?

Naslovna fotka je koncept, no u nastavku možete vidjeti dvije fotografije koje navodno prikazuju kako će izgledati novi Samsung Galaxy S7 novi top pametni telefon južnokorejske kompanije.

Oglas

Ovih su se dana zaista pojavljivale brojne informacije o novom Galaxy S7 smartfonu, kako se kod nas to popularno kaže – iskakali su kao iz paštete. Već smo umorni od toga, tako da objavljujemo samo ono što bi iole moglo biti zanimljivo. Nove fotke nam se čine nekako zanimljivima… :)

O novom Samsungu Galaxy S7 i njegovim inačicama nećemo sada puno trošiti riječi jer smo o tome već puno pisali, što možete pronaći na . Spomenut ćemo samo Exynos 8890 ili Snapdragon 820 (verzija 3.x) procesor, 4 GB LPDDR4RAM-a, stražnja kamera od 12 MP (f/1.7), magnezijsko metalno kućište.

Službena premijera se očekuje na Unpacked eventu 21. veljače uoči MWC 2016 sajma u Barceloni. Ono što smo dodatno saznali je kako će 3. ožujka imati premijeru u Vijetnamu, a u prodaji bi se trebao pojaviti 19. ožujka. Očekivana cijena Samsungu Galaxy S7 smartfona trebala bi biti oko 750$, dok će  S7 Edge koštati nešto ispod 900$, takve su neslužbene najave.

DODATAK (12.02.2016): upravo se pojavila informacija kako će se S7 u Europi prodavati za 699 eura, a S7 Edge za 799 eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.