Samsung Galaxy S7 test; 45 minuta pranja u perilici rublja

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 test; 45 minuta pranja u perilici rublja

Slobodno možemo reći kako su Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge jedni od najpopularnijih pametnih telefona današnjice, a takva slava za sobom povlači i neke čudne poteze korisnika.

Oglas

Samsung je na Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge modele vratio vodootpornu karakteristiku koja je nedostajala kod njihovih prethodnika. Vodootpornost kao značajka nije neka ekstra važna stvar zbog koje kupci jurišaju u kupnju smartfona, no svakako je da ova funkcionalnost ima svojih itekako pozitivnih strana, pogotovo ako ste skloni okupati svoje pametne ljubimce.

Zanimljivo je kako je YouTuber Max Lee odlučio iskušati kolike su zapravo vodootporne sposobnosti Samsung Galaxy S7 modela, pa ga je odlučio podvrgnuti malo testiranju. Njegova metoda je prilično čudna. Naime, on je spomenuti uređaj stavio u perilicu rublja koji se zatim prao čak 45 minuta.

Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge prema specifikacijama dolaze sa IP68 certifikatom, što znači da su sposobni podnijeti uranjanje u vodu do jednog metra dubine u trajanju od 30 minuta. Upravo iz tog razloga bilo je zanimljivo pogledati ovaj video zapis i vidjeti hoće li Samsung Galaxy S7 preživjeti 45-minutno „kupanje“, vrućinu vode, prevrtanje po perilici i druge „vratolomije“ koje su potencijalna prijetnja njegovom „preživljavanju“. Pogledajte i vi ovaj video zapis u nastavku:

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Začuđujuće je kako je Samsung Galaxy S7, ako je suditi prema snimci, prošao vrlo dobro te je postao mrvicu čišći i sa točkicom završnog sjaja koji mu je zasigurno pružio omekšivač. :) Naravno, nismo sigurni postoje li nekakva dugoročna oštećenja na uređaju uslijed ovakvog testiranja, no vlasnici ovog pametnog telefona mogu mirno spavati čak i ako slučajno ostave svog Galaxy ljubimca u džepu i priušte mu malo kupanja u perilici rublja. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.