Samsung Galaxy S7 i S7 edge dostupni za prednarudžbu u Vip webshopu

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 i S7 edge dostupni za prednarudžbu u Vip webshopu

Proces ne obvezuje na kupnju nego će nakon rezevacije zainteresirane korisnike kontaktirati Vipnetovi prodajni predstavnici i ugovoriti kupnju uređaja – Samsung Galaxy S7 i S7 edge. Službeno su u Hrvatskoj u prodaji od 11. ožujka.

Oglas

Svi korisnici koji kupe uređaj na ovaj način eksluzivno će željeni pametni telefon dobiti tri dana prije službene prodaje, a osim toga dobit će i Gear VR uređaj potpuno besplatno. Cijena uređaja iznosi od 9 kuna u tarifi XXL+ uz mjesečnu otplatu 150 Kn za Galaxy S7, odnosno 170 Kn za Galaxy S7 edge. Uređaji su dostupni u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji, a ponuda vrijedi za sve postojeće i nove korisnike.

Premijeru Samsung Galaxy S7 i S7 edge u Barceloni otvorio je čelni čovjek Facebooka Mark Zuckberg najavljujući pri tome novu eru VR uređaja po čemu su ova dva mobilna telefona apsolutni predvodnici na tržištu. Samsung je pomaknuo granice performansi hardvera, softvera i usluga tijekom stvaranja uređaja koji su osmišljeni s ciljem lakšeg povezivanja, dijeljenja i organizacije života korisnika. Bilo da je riječ o povezivanju s pametnim satom i praćenjem vježbanja ili spajanju s Gear VR uređajem kako bi putovali svijetom, Samsung je redefinirao mogućnosti mobilnog iskustva.

Uz profinjeni dizajn, unaprijeđenu kameru i napredne softverske mogućnosti Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tome, kao i leći s većim otvorom blende i većim pikselima, kamera nudi brže okidanje i preciznije automatsko fokusiranje.

Dijagonala zaslona od 5,1-inča kod Galaxy S7, odnosno 5,5-inča kod Galaxy S7 edge, uređaji u izradi koriste zaobljeno staklo i metal, u elegantnom dizajnu osmišljenom za dugotrajnost i ergonomski ugodno korištenje. Bilo da je riječ o poslu ili zabavi, novi zasloni sa značajkom stalne uključenosti (Always On) korisnicima omogućavaju jednostavno korištenje bez potrebe za dodirom i brigom za propuštenim pozivom ili važnom obavijesti.

Uređaji su još praktičniji u svakodnevnoj uporabi zahvaljujući IP68 vodonepropusnosti i otpornosti na prašinu. Novi Edge UX izbornik, dostupan na Galaxy S7 edge, nudi praktičnost i unaprijeđenu učinkovitost zahvaljujući prečacima za omiljene aplikacije i značajke kao što su pristup elektroničkoj pošti, selfie ili panoramskom načnu rada te mnoštvu drugih značajki.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge nude i mogućnost brzog žičnog ili bežičnog punjenja baterije. Opremljeni su i tzv. hibridnom „ladicom“ za SIM karticu, koja omogućava umetanje microSD memorijske kartice kapaciteta do 200 gigabajta, za dodatnu pohranu podataka. Snažan procesor i proširen kapacitet baterije omogućavaju više snage za zabavu, dok unutrašnji sustav hlađenja sprječava zagrijavanje uređaja.

Uz Vipnetove tarife Bez granica+ korisnici mogu uživati u surfanju u 4G+/LTE mobilnoj mreži s brzinama do 225 Mbit/s pri čemu je Vipnet jedini operator koji nudi maksimalne brzine prijenosa podataka u svim Bez granica + tarifama.

Web pretkupnja i informacije o Samsung Galaxy S7 i S7 edge mobilnim uređajima dostupni su na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.