Prve slike Galaxy S7 Edge u Coral Blue

Fotografija članka: Prve slike Galaxy S7 Edge u Coral Blue

Napokon su se pojavile službene slike novoga S7 Edge u Blue Coral i izgleda prekrasno

Oglas

Unatoč svim problemima koje je Samsung imao ove jeseni, izgleda da se nisu predali te će pokušati vratiti svoj ugled na sve načine. Tako će prije izlaska novog Galaxy S8, kojeg očekujemo u prvom kvartalu sljedeće godine, izaći još jedan Galaxy S7 Edge u Coral Blue boji. , a sada nas je Samsung počastio prvim slikama ovoga uređaja.

Samsung Edge je još uvijek vrlo moćan i prekrasan uređaj, plijeni pažnju promatrača, a u sebi krije pravu malu zvijer. Ova nova verzija u Coral Blue boji dolazi na tržište jer je Note 7 povučen pa treba popuniti tu prazninu, jer je Samsung s nadom da će Note 7 biti jedan od najprodavanijih uređaja, smanjio isporuke Galaxy S7 uređaja, pa je nastala jedna rupa koju će ova nova verzija upotpuniti. A Samsung se odlučio baš za ovu boju jer je bila jedna od popularniji boja na njihovom Note 7 smartfonu.

Sada kada su napokon izašle prve slike iz Samsunga možemo samo reći da mobitel izgleda prekrasno. Ove slike je Samsung predstavio povodom izlaska na tržište ove nove verzije 5. studenog a cijena će mu biti oko 800$.


Posljednje informacije govore o tome da će ovaj uređaj naći svoje mjesto i na globalnom tržištu i to uskoro. Samsung posebno računa na predblagdansko razdoblje, kada će sigurno cijela Galaxy S7 obitelj biti na sniženju, a ja mislim da će Samsung do izlaska imati još nekoliko većih sniženja, a posebno u posljednjem tjednu prije izlaska Galaxy S8. Jer će pokušati količinom prodanih uređaja povratiti povjerenje razočaranih kupaca, a i to je profit, nije veliki kao što su očekivali, ali nakon debakla s , svaki im novac dobro dođe.

I još na kraju ću malo opisati neke zanimljivosti na slikama, a poslije vi uživajte u ljepoti ovoga novoga Galaxy S7 Edge u Coral Blue boji. Samsung je na ovome uređaju iskoristio Coral blue boju na zadnjem i prednjem panelu, a sa strana, na metalnom okviru se odlučio na jednostavnu i zaista lijepu nijansu zlatne boje koja će naći svoje kupce i u muškoj i ženskoj publici. Ovaj uređaj zaista donosi osvježenje u Galaxy S7 obitelj, nadam se da će brzo doći i na naše tržište da ga barem vidimo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.