Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition: limitirano izdanje za Batman fanove

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition: limitirano izdanje za Batman fanove

Potpuno crn sa zlatnim detaljima i Batman-ovim logom sa stražnje strane svijetlo dana je ugledao Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition.

Oglas

Povodom službenog predstavljanja ove zanimljive i limitirane verzije svog flagship pametnog telefona iz južnokorejske su kompanije izjavili:

Vrlo smo uzbuđeni zbog partnerstva sa Warner Bros. Interactive Entertainment te ponude specijalne verzije Galaxy S7 edge flagshipa za fanove Injustice: Gods Among Us

Osim samog pametnog telefona, Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition paket sadrži i Gear VR set, ali i Injustice igru kao i vaučere za Oculus VR sadržaje. Ipak, iz Samsunga napominju da bi se sadržaj ovog paketa mogao razlikovati ovisno o tržištu kojemu je namijenjen te ovisno o mobilnom operateru.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition će se u prodaji pojaviti 13. lipnja po za sada još nepoznatoj cijeni, ali samo na određenim tržištima kao što su Kina, Singapur, Južna Koreja, Latinska Amerika i Rusija. Za sada nije poznato hoće li se naći i u Hrvatskoj.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.