Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition u prodaji za 1.135$

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition u prodaji za 1.135$

Limitirana verzija Samsungovog flagship smartfona nazvana Galaxy S7 edge Injustice Edition od sada je dostupna za kupnju po jako zanimljivoj i vrtoglavoj cijeni.

Oglas

Riječ je o posebnoj verziji Samsung Galaxy S7 modela namijenjenoj pravim fanovima čovjeka šišmiša o kojoj smo nedavno pisali prilikom njegovog predstavljanja. Tako smo prilikom premijere ovog uređaja o njemu osim jednog jako bitnog detalja, a to je naravno cijena.

Sada saznajemo da je Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition postao dostupan za prednarudžbu u Indoneziji po gotovo nevjerojatnoj cijeni od 1.135 USD. Kompanija je prilikom predstavljanja objavila da se sadržaj paketa koji sa ovim uređajem dolazi može razlikovati ovisno o regiji kojoj je namijenjen kao i o mobilnom operateru.

Isporuke Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition pametnog telefona u Indoneziji će započeti 24. lipnja, a za kraj vrijedi spomenuti da je ova limitirana verzija Samsungovog flagshipa namijenjena tržištima Kine, Singapura, Južne Koreje, Latinske Amerike i Rusije.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.