Samsung Galaxy S7 će inicijalno ‘pojesti’ čak 8 GB interne memorije?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 će inicijalno ‘pojesti’ čak 8 GB interne memorije?

Prije nego se odlučite za kupovinu novog i vrhunskog Samsung Galaxy S7 / S7 Edge pametnog telefona morate znati ovo – tek što ga izvadite iz kutije ostat ćete bez 8 GB interne memorije.

Oglas

Prema informacijama koje su se pojavile od prvih korisnika, pa i onih koji testiraju uređaje, svi su došli do istog zaključka – operativni sustav, njegovo sučelje i predinstalirane aplikacije će vam u startu “pojesti” čitavih 8 GB interne memorije. Ako ste kupili model s 32 GB interne memorije, to je čak četvrtina vašeg prostora.

Trebamo biti iskreni i reći kako to nije slučaj samo s Galaxy S7 / S7 Edge modelom, i drugi uređaji “pojedu” određenu količinu interne memorije i tu si ne možemo pomoći. Srećom, ovaj puta novi Samsungovi top smartfoni imaju mogućnost memorijskog proširenja, tako da ćete ako vam treba više prostora vrlo vjerojatno posegnuti za memorijskom microSD karticom.

Priča je ovdje malo dublja, a odnosi se na takozvane “” ondosno nepotrebne aplikacije. Proizvođači nerijetko znaju natrpati svoje uređaje nepotrebnim aplikacijama koje se isto tako vrlo često ne mogu deinstalirati. Koliko vi predinstaliranih aplikacija koristite? Ako ih imate a ne koristite, ta je aplikacija – :)

Zanimljiv podatak govori kako su prošle godine upravo Samsung i Oppo tuženi zbog pregršt predinstaliranih bloatware aplikacija. Samsung je prvi popustio i dozvolio svojim korisnicima deinstalaciju, ali samo u Kini. Pitanje je kakva će biti situacija s Galaxy S7 / S7 Edge smartfonima i hoće li globalno biti omogućena deinstalacija bloatware aplikacija. Uskoro ćemo i to saznati :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.