Samsung Galaxy S7 Active službeno predstavljen u suradnji sa AT&T-om

Fotografija članka: Samsung Galaxy S7 Active službeno predstavljen u suradnji sa AT&T-om

Samsung i američki mobilni operater AT&T predstavili su otpornu verziju kompanijinog flagship pametnog telefona naziva Samsung Galaxy S7 Active.

Oglas

Ova otporna varijanta Galaxy S7 flagshipa zadržala je veliku većinu specifikacija standardnog modela. Tako novopredstavljeni Samsung Galaxy S7 Active baš kao i standardna verzija dolazi sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom, 4 GB RAM-a i 32 GB proširive interne memorije. Ekran mu je dijagonale 5.1 inča sa QHD rezolucijom koji je otporan na udarce zahvaljujući dodatnom polikarbonatnom sloju, a naravno nije izostala niti otpornost na vodu i prašinu. Još jedan detalj u kojem se razlikuje od standardnog S7 modela je veličina baterije koja sada 4.000 mAh.

Samsung Galaxy S7 Active također ima senzor otiska prsta integriran u fizičku home tipku, čime je postao prvi u uređaj iz Active linije sa ovom vrstom autentifikacije.

AT&T će Samsung Galaxy S7 Active pustiti u prodaju 10. lipnja po cijeni sličnoj Samsung Galaxy S7 Edge modelu, što znači 26.50 do 33.13 USD mjesečno uz ugovornu obvezu. Cijena uređaja bez ugovorne obveze još nije objavljena. Ovaj uređaj će biti dostupan u tri boje, a to su Sandy Gold, Camo Green i Titanium Gray ili drugim riječima zlatna, zelena i siva.

samsung_galaxy_s7_active

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.