Samsung Galaxy S6 – nove fotke – spreman za predstavljanje?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S6 – nove fotke – spreman za predstavljanje?

Čini se kako se Samsung Galaxy S6 približava službenom predstavljanju koje se tradicionalno odvija krajem veljače ili početkom ožujka, a to se može zaključiti prema sve većem broju „procurjelih“ slika i specifikacija uređaja.

Oglas

Posljednje neslužbene slike navodno prikazuju potpuno sastavljen i upaljen Galaxy S6 u tri različite varijante boja. Pišemo „navodno“ zato što su ove slike vrlo slične prijašnjih neslužbenih fotografija dijelova ovog uređaja, ali se njihova autentičnost ne može potvrditi, pogotovo zato što dolaze sa iranskog bloga Toranji koji nema tako bogati niz prijašnjih objava.

Uređaj na fotografijama podudara se u nekoliko tipičnih Samsungovih obilježja kao što je pozadina zaslona koja izgleda u Samsungovom stilu, notifikacije u stilu Android 5.0 Lollipopa, prepoznatljiv Samsungov dizajn sa velikom fizičkom tipkom ispod ekrana…

Na fotografijama se mogu vidjeti i neki novi elementi posebice metalni dizajn okvira. Ta promjena je daleko od revolucionarne, a ako je suditi prema ovim neslužbenim fotografijama ne čini se kako je Samsung održao obećanje da će se vratiti crtaćoj ploči i redizajnirati Galaxy S6 u potpunosti u skladu sa ‘’ razinom koju je obećao.

U međuvremenu, dok čekamo neke konkretnije podatke, podsjetit ćemo vas na trenutne glasine prema kojima će Galaxy S6 doći sa 5.2 inčnim ili 5.5 inčnim Quad HD (1440 x 2560 piksela) Super AMOLED ekranom, 64-bitnim Snapdragon 810 procesorom i Android 5.0 Lollipop operativnim sustavom.

Kad smo već kod raznoraznih priča koje su vezane uz Samsung – najnovije glasine koje su se pojavile na kineskim blogovima sugeriraju kako će kompanija predstaviti dva flagship uređaja početkom 2015. godine – jedan sa  ‘zakrivljenim’ rubom ekrana kao što je slučaj kod Galaxy Note Edgea i drugi, tradicionalnijeg izgleda, ali i pristupačnije cijene.

Mi ćemo i dalje za vas tražiti nove informacije vezane uz Galaxy S6, ali trenutno nemojte zaboraviti da sve ove rane glasine trebate uzeti sa određenom zadrškom, jer ipak je riječ samo o nagađanjima.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.