Samsung Galaxy S6 i S6 Edge, ovaj drugi će imati zakrivljeni ekran?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S6 i S6 Edge, ovaj drugi će imati zakrivljeni ekran?

Novi pametni telefoni koji dolaze iz poznate Samsungove Galaxy obitelji trebali bi donijeti osvježenje u kompanijinoj ponudi. Kakvi bi trebali biti novi Samsung Galaxy S6 i S6 Edge?

Oglas

Sigurno ste čuli za Samsungov “Project Zero” u okviru kojeg su najavljeni Galaxy S mobilni uređaji koji bi trebali biti potpuno novi uređaji koji će biti, kako kažu, napravljeni “od nule”. Upravo bi novi model iz nove generacije trebao biti novi Samsung Galaxy S6. Kako petica nije dala očekivane prodajne rezultate, čini se kako se od Galaxy S6 očekuje povratak stare slave.

Druga glasina govori kako će jači Galaxy S6 Edge imati zakrivljeni ekran, po uzoru na koji je premijerno predstavljen na nedavno održanom sajmu IFA 2014 u Berlinu. Za sada nije potvrđeno ime uređaja, no vjerojatno će biti veći i drugačiji od obične šestice.

Sigurno je kako će Galaxy S6 i dalje biti Samsungov flagship, odnosno njihov najbolji model. Koju će ulogu u svemu odigrati Galaxy S6 Edge, teško je reći u ovom trenutku. No, za očekivati je kako će se službene informacije pojaviti na jednom od nadolazećih sajmova, CES 2015 u Las Vegasu ili MWC 2015 u Barceloni. U prodaji bi se trebao pojaviti u prvom kvartalu 2015. godine.

Samo ćemo vas podsjetiti kako će Galaxy S6 imati QHD ekran od 1440 x 2560 točaka, prednju kameru od 5 MP i stražnju od 16 MP (ili 20 MP), te će raditi na Qualcomm Snapdragon 810 ili Samsung Exynos 7420 procesoru. Hoće li kućište konačno postati metalno? Vidjet ćemo. Više detalja o Galaxy S6 potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.