Samsung Galaxy S6 i S6 Edge dobili Nougat nadogradnju i u Hrvatskoj

Fotografija članka: Samsung Galaxy S6 i S6 Edge dobili Nougat nadogradnju i u Hrvatskoj

Ako ste vlasnik nekog od novih Samsungovih Galaxy pametnih telefona oznake S6 i S6 Edge, ovih se dana počela distribuirati nadogradnja na novi Android 7.0 Nougat.

Oglas

Nova inačica operativnog sustava počela se distribuirati širom Europe na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pametne telefone (a vjerojatno i na neke druge modele), što nam je javio redoviti čitatelj Josip i poslao screenshot kojeg možete vidjeti niže, a na čemu mu se zahvaljujemo. Mnogi koji ovo čitate vjerojatno ste već instalirali svoju Nougat nadogradnju, kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama.

Ako još niste dobili svoju nadogradnju, vjerojatno će se pojaviti ovih dana preko redovite OTA nadogradnje (Over-The-Air), što ćete vidjeti u notifikacijskom centru. Nadogradnja je poveća, pa pripremite 1,4 GB praznog prostora na internoj memoriji.

Nova Android 7.0 Nougat nadogradnja donosi bolje korisnički iskustvo, ubrzava rad nekih aplikacija, te donosi neke nove mogućnosti, a je još prošlog ljeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.