Samsung Galaxy S6 i Note5 modeli postaju slađi sa dodatkom Nougata

Fotografija članka: Samsung Galaxy S6 i Note5 modeli postaju slađi sa dodatkom Nougata

Vlasnici flagshipa iz 2015 mogu konačno odahnuti, Android 7.0 Nougat stiže na njihove uređaje, sudeći po informaciji potpredsjednika Samsunga za Tursku.

Oglas

Dotični gospodin imena Tansu Yegen, kojemu se zahvaljujemo za informacije, je predstavio planirani raspored puštanja nadogradnji za Samsung uređaje u Europi. Sudeći po rasporedu, Galaxy S6 i Note5 dobijaju nadogradnju u trećem tjednu veljače, dok će model S6 Edge ju dobiti u četvrtom tjednu istog mjeseca.

Od ostalih, Galaxy S7 i S7 Edge bi ju već trebali dobiti, , budući da je puštanje najavljeno za drugi tjedan, dakle u trenucima dok ovo pišemo. Ni ostale serije neće biti zakinute budući da je planirana i nadogradnja A serije (modeli 2016) u svibnju, dok će pristupačna serija J (2016) ju dobiti u srpnju.

Iako su informacije tehnički gledano za tursko tržište, trebale bi se odnositi i na Europu. Također, važno je napomenuti da su ove nadogradnje planirane samo za otključane uređaje, dakle ako ste uzeli zaključani Samsung uređaj od bilo kojeg teleoperatera najvjerojatnije da će vam nadogradnja stići od dotičnog operatera, što znači da ovi datumi su samo okvirno točni budući da operateri moraju provjeriti i prilagoditi svako ažuriranje za Samsung uređaje koje imaju u ponudi.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.