Samsung Galaxy S5 počeo dobivati Marshmallow nadogradnju

Fotografija članka: Samsung Galaxy S5 počeo dobivati Marshmallow nadogradnju

Samsungov flagship smartfon iz 2014. godine naziva Galaxy S5 napokon je počeo dobivati najnoviju Marshmallow nadogradnju.

Oglas

Saznajemo kako je ova Marshmallow nadogradnja u Južnoj Koreji počela stizati na S5 varijantu sa brojem modela SM-G900L. Osim što na Galaxy S5 donosi Android 6.0.1., ova nadogradnja navodno uključuje i neka poboljšanja u stablinosti, brzini, kao i ispravak nekoliko bugova.

Vlasnici Samsung Galaxya S5 kupljenog kod južnokorejskog operatera, već sada primaju notifikacije o OTA-i (over-the-air) nadogradnji. Prošle godine je Samsung krenuo iz Poljske te je nakon toga u roku 3 tjedna bio prisutan već u desetak zemalja. Nadamo se istom tempu i sada, odnosno tome da će biti dostupan ve u desetak zemalja kroz par tjedana.

Marshmallow nadogradnja za Samsung Galaxy S5 je došla točno mjesec dana nakon što je stigla na S6 i S6 edge flagship smartfone, a ispravit će brojne bugove koji su “krasili” peticu. Najznačajniji su svakako poneke greške kamere, sporo otvaranje galerije te problemi u multitaskingu. Sve to više ne muči ni Note 4 pa sa sigurnošću  mislimo da je Samsung to sredio.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.