Samsung Galaxy S5 Neo uskoro dobiva Nougat nadogradnju?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S5 Neo uskoro dobiva Nougat nadogradnju?

Samsung Galaxy S5 Neo je nešto slabija varijanta S5 modela koji je predstavljen prije otprilike dvije godine.

Oglas

Ovaj pametni telefon je nakon predstavljanja na tržište došao sa Android 5.1.1 Lollipop operativnim sustavom. Otprilike godinu dana nakon predstavljanja Samsung je za Galaxy S5 Neo smartfon pustio Android 6.0.1 Marshmallow nadogradnju, a čini se kao bi ovaj model uskoro mogao dobiti još jedno novo softversko osvježenje.

Samsung Galaxy S5 Neo model se nedavno pojavio na Wi-Fi Alliance stranici gdje ovoga puta radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Ova lista potvrđuje kako će kanadska verzija Samsung Galaxy S5 Neo pametnog telefona koja je poznata pod brojem modela Samsung G903W biti prva koja će dobiti navedenu Nougat nadogradnju.

Europski model pod oznakom Samsung G903F će isto tako dobiti Android 7.0 Nougat nadogradnju, no ne zna se točno kada. Barem nam tako sugerira pojava na stranici Wi-Fi Alliance. Naime, svaki smartfon koji se pojavi na ovoj stranici i radi na novijoj verziji Androida obično uskoro dobije navedenu nadogradnju. Zapravo je pojavljivanje na toj stranici označavalo da je nadogradnja ili u procesu izrade ili je već krenula na uređaje.

Kako god bilo pojava Samsung Galaxy S5 Neo modela na stranici Wi-Fi Alliance nije sto postotna potvrda da će ovaj pametni telefon uistinu dobiti Nougat nadogradnju, no kako za sada stvari stoje čini se da je to vrlo izgledno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.