Samsung GALAXY S5 mini – manja izvedenica kompanijinog flagshipa

Fotografija članka: Samsung GALAXY S5 mini – manja izvedenica kompanijinog flagshipa

Danas je službeno predstavljen Samsung GALAXY S5 mini, kompaktni model koji kao i S5 donosi i sve fitness alate i poboljšanu sigurnost.

Oglas

Novi Samsung GALAXY S5 mini ima 4,5 inčni HD Super AMOLED ekran koji je kompaktniji i manji te takav lakši za korištenje u odnosnu na standardni GALAXY S5. I S5 mini ima perforirani uzorak na poleđini tako da i po tome nalikuje na veći S5, a isto vrijedi i za IP67 otpornost na prašinu i vodu. Tu je i Ultra Power Saving način rada, mjerač broja otkucaja srca, čitač otisaka prsta te povezivost s najnovijim Samsungovim nosivim uređajima.

Samsung GALAXY S5 mini radi na 4-jezgrenim procesoru na 1,4 GHz, ima 1,5 GB RAM-a, te 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 64 GB. Ugrađene su i dvije kamere od 2,1 MP i 8 MP. Nećemo zaboraviti niti podršku za 4G LTE.

Samsung GALAXY S5 mini - manja izvedenica kompanijinog flagshipa

Samsung GALAXY S5 mini bit će dostupan na hrvatskom tržištu krajem srpnja. Cijena je za sada nepoznata, no po uzoru na veći S5 bit će poprilična. No, vjerojatno će ponovo biti ponuđen preko operatera, tako da ćete ga platiti na rate.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.