Samsung GALAXY S4 zoom LTE – pametni telefon i digitalac istovremeno

Fotografija članka: Samsung GALAXY S4 zoom LTE – pametni telefon i digitalac istovremeno

Novi Samsung GALAXY S4 zoom LTE je zanimljiva kombinacija smartphonea i digitalca, a na europskom tržištu se pojavio danas po zanimljivoj cijeni.

Oglas

Ako vas ne zadovoljavaju kamere na smartphoneima, a vjerujemo kako vas je mnogo koji tako razmišljaju, možda je rješenje novi Samsung GALAXY S4 Zoom LTE, koji je od danas dostupan na europskom tržištu. Radi se o GALAXY S4 zoom modelu koji je nadograđen LTE tehnologijom, tako da ćete se brže povezivati na Internet i brže koristiti se online usluge.

Središnje mjesto u Samsung GALAXY S4 zoom LTE uređaju zauzima Zoom Ring, pomoću kojeg se, kroz jedan upravljački sustav, jednostavno pristupa svim ključnim značajkama uređaja. Ključne značajke uključuju „In-Call Photo Share“, funkcionalnost koja omogućava snimanje i slanje fotografija izravno sugovorniku. Također, Zoom Ring omogućava brz pristup do ključnih prečaca te zamjenjuje digitalno upravljanje funkcijom uvećavanja, uobičajeno za pametne i mobilne telefone

Za snimanje izuzetnih fotografijaSamsung GALAXY S4 zoom LTE kombinira deseterostruko optičko uvećanje s 16-megapikselnim BSI CMOS senzorom, optičkom stabilizacijom slike i ksenonskom bljeskalicom.  Raspon značajki osigurava ambicioznim fotografima da uvijek snime izvrsne fotografije, bez obzira na razinu njihove vještine. Photo Suggest koristi GPS kako bi odredio lokaciju fotografa, pružajući mu uvid u snimke drugih fotografa zabilježene na istoj lokaciji, kako bi mu poslužile za inspiraciju, a može mu pružiti i upute za obližnje lokacije s najboljim mogućim pogledom. Nadalje, GALAXY S4 zoom koristi i Samsungov popularni Smart Mode, koji omogućava korisniku da iz brojnih unaprijed postavljenih načina rada odabere onaj koji će mu omogućiti snimanje najboljih fotografija. „Smart Mode Suggest“ procjenjuje scenu i predlaže Smart Mode postavke za snimanje najbolje fotografije.

Značajka Photo Signature omogućava stavljanje pečata na fotografiju, kako bi autori fotografija mogli biti vjerodostojno potpisani i njihove zasluge pripisane za fotografije koje su stvorili. Jednom stvoreni potpisi mogu se ručno dodati na fotografiju jednim klikom ili mogu automatski biti dodavani fotografijama prilikom svakog okidanja fotografija, za maksimalnu praktičnost.

Pored fotografskih mogućnosti, GALAXY S4 zoom dolazi opremljen mnoštvom zabavnih značajki, uključujući novi Samsung Hub, središnje mjesto za najnoviju glazbu, video sadržaje, knjige i igre, dok Group Play omogućava korisnicima bežično dijeljenje glazbe ili igara s prijateljima, tako da mogu slušati glazbu i igrati igre zajedno.

Jednako kao i GALAXY S4, GALAXY S4 Zoom pokreće Android Jelly Bean 4.2 operativni sustav, a LTE povezivost omogućava brzo 4G LTE učitavanje podataka i dijeljenje u pokretu. Samsung GALAXY S4 zoom LTE nudi i dobro poznato Samsungovo TouchWiz korisničko sučelje, koje omogućava prilagodbu različitih aspekata uređaja, Story Album za prikupljanje fotografija i video sadržaja u jednoj vremenskoj liniji koju je jednostavno podijeliti kao i Samsung Link za sigurno pohranjivanje fotografija na prijenosnim računalima i tabletima. Alternativno, slike se mogu sinkronizirati u računalnom „oblaku“ korištenjem HomeSync aplikacije, dok se ispis može naručiti direktno iz uređaja kroz servis Blurb, globalnu platformu za kreativno izdavaštvo.

Samsung GALAXY S4 zoom LTE od danas je dostupan u Europi. Istražili smo kolika mu je cijena – u Njemačkoj košta 499 eura (432 bez LTE podrške). Cijena može varirati u pojedinim zemljama, a ovisi i o ponudi telekom operatera. Primjerice, u Indiji je jeftiniji za 100-njak eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.