Samsung GALAXY S4 u prodaji od sutra uz Coloniju, zabavu i druženje u Tele2 centru

Fotografija članka: Samsung GALAXY S4 u prodaji od sutra uz Coloniju, zabavu i druženje u Tele2 centru

Ako ste sutra u Tele2 centru i kupite na Samsung Galaxy S4, dobit ćete i poklon. I to nije sve – svakih sat vremena po jedan će kupac biti nagrađen novom Samsungovom perjanicom.

Oglas

Od ove subote, 27. travnja 2013., željno očekivani Samsung GALAXY S4 bit će pušten u prodaju, a prava poslastica priprema se u Tele2 centru na Trgu bana Jelačića. Naime, ove subote svi kupci bilo kojeg Samsung uređaja u navedenoj poslovnici Tele2 dobivaju i prigodan dar. Također, svakih sat vremena od 10 do 14 sati, po jedan najspretniji kupac bilo kojeg Samsungovog uređaja bit će nagrađen posebnom nagradom – uređajem Samsung GALAXY S4.

Za sve zaljubljenike u modernu tehnologiju, Samsung GALAXY S4 bit će dostupan u svim pretplatničkim tarifama mobilnog operatera Tele2. Svi novi pretplatnici na tarifi Revolucija 135/150, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca, mogu nabaviti Samsung GALAXY S4 po cijeni već od 1995 kuna plus 135 kuna mjesečno.

Ukoliko se još niste odlučili na kupovinu ovog prestižnog pametnog telefona, pozivamo vas da isprobate sve njegove inovativne značajke. Uređaj je opremljen kamerom s 13 megapiksela te korisnicima omogućuje fotografiranje na više različitih i uzbudljivih načina. Opcija ‘Dual Shot’ omogućuje istodobno fotografiranje prednjom i stražnjom kamerom uređaja te se mogu odabrati razni efekti okvira koji prirodno spajaju dvije fotografije u jednu. Opcije ‘Drama Shot’, ‘Sound & Shot’ i ‘Animated Photo’ također su noviteti koji će vam zasigurno biti korisni i zabavni.

Samsung Galaxy S4 prodaja 02

Ove subote u Tele2 centru na Trgu bana Jelačića u Zagrebu možete isprobati sve navedene mogućnosti uz vesele ritmove Colonie. Dođite i pridružite nam se na subotnjoj špici uz najpoželjniji mobilni uređaj današnjice.

Mi ćemo vas samo podsjetiti kako smo bili na premijeri Samsunga Galaxy S4 u zagrebačkoj Mimari. Kako je bilo na hrvatskoj premijeri, možete pročitati, vidjeti fotke i pogledati ekskluzivne video priloge na ovom linku:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.