Samsung GALAXY S4 u Hrvatskoj od 27. travnja, cijena u slobodnoj prodaji 5.799 kuna

Fotografija članka: Samsung GALAXY S4 u Hrvatskoj od 27. travnja, cijena u slobodnoj prodaji 5.799 kuna

Nakon hrvatske premijere Samsunga GALAXY S4 (SGS4) održane sinoć u zagrebačkom muzeju Mimara, saznajemo kako će se ovaj smartphone u prodaji pojaviti krajem travnja. Donosimo čak 3 videa!

Oglas

U stvari, u Samsungu su nam dojavili i točan datum, pa čak i sat – 27. travnja u 10:00 sati. Znači li to da će pred prodavaonicama biti dugi redovi kao i za iPhone? Sve je moguće :) Maloprodajna cijena uređaja nije mala, iznosit će 5.799 kuna, dakle u rangu () i (). Naravno, u tarifnim paketima mobilnih operatera cijena će varirati od paketa do paketa, to se kod njih raspitajte.

“GALAXY S4 zbližava ljude te na taj način poboljšava živote i postavlja standarde u mobilnim inovacijama. Uistinu cijenimo pohvale koje smo dobili od globalnih potrošača i uzbuđeni smo što možemo hrvatskim građanima isporučiti tako željno iščekivani uređaj”, izjavio je JK Shin, Predsjednik i voditelj odjela IT & Mobile Communications tvrtke Samsung Electronics.

“Samsung GALAXY S 4 idealni je životni suputnik koji se savršeno prilagođava svim životnim stilovima. Brojne inovativne značajke postavile su nove standarde u industriji s kojima će krajnji korisnici biti oduševljeni”, izjavio je Belizar Zečić, voditelj telekomunikacijskog sektora u zagrebačkoj podružnici tvrtke Samsung Electronics Adriatic.

Još smo vas sinoć izvijestili kako je bilo na , uz pregršt fotki i video, a danas idemo korak dalje. Donosimo vam još dva videa s predstavljanja. Prvi video opisuje atmosferu, drugi je video spot SGS4, a treći pokazuje koji su to tehnološki noviteti ugrađeni u novi Samsungov Smartphone. Pa birajte koji ćete gledati… ma slobodno ih pogledajte sve :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.