Samsung Galaxy S4 – svečana hrvatska premijera održana u zagrebačkom muzeju Mimara

Fotografija članka: Samsung Galaxy S4 – svečana hrvatska premijera održana u zagrebačkom muzeju Mimara

Večeras smo se zabavili uz ekipu iz Samsunga Hrvatska, koji su premijerno predstavili svoju novu perjanicu, novi smartphone o kojem smo već pisali naveliko i naširoko – Samsung Galaxy S4.

Oglas

Svečana premijera je održana u poznatom zagrebačkom muzeju Mimara, gdje je i naša ekipa s Racunalo.com portala imala prilike snimiti neke ekskluzivne materijale. Ono što moramo odmah reći da ćete uz ovaj prilog vidjeti za sada samo jedan video montiramo još ostale :) no odmah najavljujemo još dva ekskluzivna videa – prvi je video spot novog Galaxy S4 smartphonea, a drugi je predstavljanje novih funkcija kojih je poprilično.

Sudionici ove premijere uživali su i u umjetničkim performansama, a i mogli su osvojiti nekoliko primjeraka novog Samsunga Galaxy S4 (to je ona kartica koju ste mogli vidjeti na početku videa).

O samom Galaxy S4 već smo manje više sve rekli. Predstavljen je kao još inovativniji, brži i jači od svog prethodnika S3. Po dimenzijama je manji i čvršći od S3, ali ima veći zaslon i baterija traje duže. Ovo je i prvi kompanijin smartohone s Full HD super AMOLED ekranom, što znači da su boje još življe i živopisnije. Novih je funkcija puno, to ćete već sutra vidjeti u ekskluzivnom videu koji smo snimili, a mi ćemo za sada spomenuti samo funkcije kao što su Dual Camera, Drama Shot, Sound & Shot i mnoge druge.

Uređaj podržava HSPA+42 Mbps i 4G LTE što znači da se možete osloniti na savršenu povezivost gdje god se nalazili u svijetu. Posebice, LTE verzija podržava do 6 različitih setova koji omogućuju funkcionalnost u većini područja pokrivenih LTE signalom kao i globalnom LTE roaming. Saznali smo kako će biti u prodaji u bijeloj i crnoj boji.

Uživajte u fotkama i prvom videu, ostali slijede uskoro… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.