Samsung Galaxy S4 se zapalio ispod jastuka 13-godišnje tinejdžerke

Fotografija članka: Samsung Galaxy S4 se zapalio ispod jastuka 13-godišnje tinejdžerke

Ariel Tolfree, 13-godišnjakinja iz Texasa, doživjela je neugodnu situaciju – njezin se Samsung Galaxy S4 se zapalio ispod jastuka, moglo je biti svega.

Oglas

U noći se Ariel probudila jer je osjetila da nešto smrdi, kao da nešto gori, na nesreću, radilo se o njenom Samsung Galaxy S4 smartfonu. Njena obitelj krivi bateriju mobilnog uređaja koja je prouzročila ovaj nemili događaj. Samsung će nadoknaditi kompletnu štetu, te će Arial dobiti novi Galaxy S5.

No, nije ovo jedini takav događaj, to se događalo i s Apple iPhone i iPad uređajima, uglavnom zato što su koristili nelicencirane baterije. Inače, Samsung je u uputama izričito napisao kako se smartfon ne bi trebao držati pod jastukom, odnosno zrak mora “teći” oko smartfona. No, čini se kako uvijek ima prostora za dodatnu edukaciju korisnika.

Kompanija je zatražila zapaljeni jastuk, plahtu i mobilni uređaj za analizu. Sve detalje pogledajte u video prilogu niže.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.