Samsung GALAXY S4, S III i Note II dobit će uskoro Android 4.3 OS

Fotografija članka: Samsung GALAXY S4, S III i Note II dobit će uskoro Android 4.3 OS

Svi dobro znamo što donose nova poboljšanja u Android 4.3 (Jelly Bean) operativnom sustavu. Iz Samsunga javljaju kako ona stiže na GALAXY S4, S III i Note II.

Oglas

Ono što je nama više zapelo za oko je kako novi Android 4.3 donosi i podršku odosno kompatibilnost za pametni sat GALAXY Gear. Samsung će također proširiti kompatibilnost GALAXY Geara na druge uređaje GALAXY serije, uključujući GALAXY S4 mini, S4 Active, Mega 5.8, Mega 6.3 i S4 zoom, kroz ažuriranja softvera koja će korisnicima biti raspoloživa s krajem listopada. Raspored ažuriranja softvera za svaki uređaj će se razlikovati ovisno o državi i telekom operateru.

GALAXY Gear će omogućiti korisnicima GALAXY S4, S III, i Note II uspostavljanje i odgovaranje na pozive te da vide dolazne poruke i obavijesti samo jednim pogledom. Za detaljniji uvid u važnije poruke, korisnici mogu jednostavno podići glavni uređaj i Smart Relay značajka odmah otkriva puni sadržaj. Na Samsung Apps, korisnici također mogu pronaći većinu društvenih aplikacija kako bi održali veze sa svojim privatnim i poslovnim kontaktima.

Samsung GALAXY S III, S4 i Note II dobit će uskoro Android 4.3 OS 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.