Samsung Galaxy S4 od danas u prodaji i u Vipnetovim centrima, cijena 5.799 kuna

Fotografija članka: Samsung Galaxy S4 od danas u prodaji i u Vipnetovim centrima, cijena 5.799 kuna

Nakon Tele2, i iz Vipneta nam javljaju kako se od danas u prodaji u njihovim centrima nalazi Samsung Galaxy S4. Maloprodajna cijena samog uređaja iznosit će 5.799,00 kuna, a u tarifi Tango 5 cijena uređaja bit će 599,00 kuna.

Oglas

Tijekom promotivnog razdoblja od 8.5. do 25.5.2013. samo u Vip web shopu korisnici koji se odluče na kupnju Samsung Galaxy S4 uređaja uz kombinaciju novih tarifa i opcija imaju mogućnost dobiti bogat paket dodatne opreme za samo 1 kunu, a čija  komercijalna vrijednost iznosi 399 kuna. Paket dodatne opreme sadrži zaštitnu navlaku, auto punjač te Samsung S view preklopnu navlaku koja, osim što štiti uređaj, sadrži okvir preko kojega je moguće odgovoriti na poziv bez skidanja navlake. Kupovina putem web shop-a  dostupna je putem linka: .

Samsung Galaxy S4 prodaja 02

Istu pogodnost mogu ostvariti i korisnici koji se odluče na kupnju ovog uređaja putem telefonske prodaje na broj 091 7790 za poslovne korisnike ili 091 7794 za privatne korisnike. Za cijenu od samo 1 kune, korisnici na kućnu adresu dobivaju isti paket dodatne opreme. Ova posebna ponuda dostupna je putem telefonske prodaje od 8.5. do 25.5.2013. godine ili do isteka zaliha.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.