Samsung Galaxy S4: Je li nedostatak FM radija za vas minus ili nije?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S4: Je li nedostatak FM radija za vas minus ili nije?

Samsung se modelom SGS4 nada da može redefinirati korisnikov pametni života tako da uređaj postane kao životni partner, moto je marketinške kampanje za SGS4.

Oglas

Samsung Galaxy S četvrte generacije – GALAXY S4, kako smo neformalno doznali na razlikuje se od prvih triju generacija i po tome što u oznaci ima arapski broj umjesto rimskog (nije Galaxy S IV, već GALAXY S4). Ali, razlikuje se po još jednoj stvari. Nema FM radio.

Da, pomalo je neobično da nema FM radio opciju pogotovo što je naglaska da model ima “sve što želimo”, jer mogućnost prijema radio signala imaju mnogi modeli, počevši od jeftinjaka na dalje. Ali isto tako je činjenica da drugi flagship modeli poput , , i nemaju tu mogućnost. ( Microsoft bi uskoro trebao odblokirati prijem). Za neke potrošače je to ozbiljan problem pa je krenula lavina komentara na mrežnim stranicama i forumima, dok drugi ne zamjeraju, jer je unatoč tome jedan od najcjelovitijih smartphonea koji pristigao je ove godine. Očito su ukusi i potrebe različiti.

Samsung ima objašnjenje za “propust”: “Naša istraživanja pokazuju tendenciju promjene interesa u digitalnim prijenosima, odnosno slušanju glazbenih sadržaja na društvenim mrežama ili na YouTube. Vodeći naši uređaji namijenjeni su kupcima koji koriste digitalne sadržaje, moderne oblike i kanale informacija potrošnje.”

Dakle, Samsung tvrdi da korisnik ne treba imati pri ruci i FM radio već to može ostvariti kroz aplikacije i usluge kao što su
TuneIn ili neku druge aplikacije. Mislite li i vi da je nedostatak FM radija ozbiljan ili vam je svejedno jer ionako ne slušate radio postaja preko mobitele a već zasebnih jedinica?  Mi to vidimo kao nedostatak jer naše redovne  radijske emisije – – ne možete slušati na SGS4 :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.