Samsung Galaxy S4: Budem li opet eksplodirao? Već jesam, i zapalio stan u Hong Kongu.

Fotografija članka: Samsung Galaxy S4: Budem li opet eksplodirao? Već jesam, i zapalio stan u Hong Kongu.

Jučer i danas skoro svi online portali su objavili vijest da  Samsung Galaxy S4, je  u Hong Kongu, izazvao požar u stanu koji je pri tome uništen ali na sreću vlasnik i njegova supruga nisu ozlijeđeni.

 

Ovo nije prvi put da imamo informacije o eksploziji Samsungovog (ili nekog drugog) smartphonea. Najbolja nam je ona koja se odnosila na eksploziju Samsung Galaxy S III modela, a izazvana je glupošću vlasnika koji je smartphone stavio u mikrovalnu pećnicu. Međutim znajnovija eksplozija u Hong Kongu, nije izazvana zato što je nekome bilo dosadno pa je išao malo eksperimentirati, već je nastala tijekom igranja igrice, i izazvala požar u stanu.


Nakon što je došlo do ekplozije, vlasnik je bacio na kauč, koji se u međuvremenu zapalio,  i vatra se proširila po cijelom stanu.

Prema izvješću, eksplozija je imala znatno veće posljedice u odnosu na zadnju eksploziju modela u džepu 18 godišnje djevojke.  Samsung je obaviješten o incidentu, a kemijska analiza pougljenjenih ostataka treba rasvijetliti je li ili nije Galaxy S4, pravi krivac u ovom slučaju.

Osim toga, istraga bi trebala pokazati da možda vlasnik nije koristio originalnu bateriju uslijed čega je došlo do eksplozije (vlasnik tvrdi da nije). ili je primjerak kopija.   Ali bez obzira na ishod, ova vrsta publiciteta nije ona koju Samsung želi ćuti, i koju želi (čitaj zahtjeva)  od medija.   Što vi mislite?  Stvarno je krivac Samsung i njegov , ili imate neku svoju teoriju. Ostavite nem komentare na Facebooku.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.