Samsung Galaxy S WiFi 3.6 se pojavio u Njemačkoj [video]

Fotografija članka: Samsung Galaxy S WiFi 3.6 se pojavio u Njemačkoj [video]

Naime, u Samsungu žele tržištu ponuditi svoje uređaje svih mogućih dimenzija ekrana, pa se tako pojavio i ovaj "mališan" s ekranom od 3,6 inča. Može se pohvaliti i ugrađenim Galaxy S WiFi Android media playerom. Tako se novi Galaxy S WiFi 3.6 se pridružuje "većoj braći" – modelima Galaxy S WiFi 4.0 i Galaxy S WiFi 5.0.

Spomenimo i kako radi na Android 2.3 Gingerbread operativnom sustavu, ima procesor na 1 GHz i 8 GB interne memorije, uz microSD koji će to proširiti na 32 GB. Eksn je 3,6 inča i HVGA rezolucije od 320×480 točaka. Ima dvije kamere – prednja je VGA, a stražnja od nevelikih 2MP. Naravno, podržava GPS, Wi-Fi i Bluetooth. U paketu dolazi sa "žičanim" slušalicama i mikrofonom i podržava VoIP pozive, a navodno radi i s nekim modelima bežičnih Bluetooth slušalica.

U stvari, već smo se počeli pitati je li ovo tablet ili ipak smartphone? A s druge strane, je li to uopće bitno kako ćemo ih zvati?

Vjerojatno će vas zanimati i cijena koja je prilično pristupačna – 159 eura. Kada će se Samsung Galaxy S WiFi 3.6 pojaviti u Hrvatskoj, provjerite kod ovlaštenih distributera.

Samsung Galaxy S WiFi 3.6 se pojavio u Njemačkoj

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.