Samsung Galaxy S Tab novi 10 inčni tablet, a uz Galaxy Note 8.0 stiže još jedan 8 inčni

Fotografija članka: Samsung Galaxy S Tab novi 10 inčni tablet, a uz Galaxy Note 8.0 stiže još jedan 8 inčni

U Samsungu nikad ne spavaju, to ste već morali naučiti. U ponudi imaju desetke smartphone i tablet uređaja, sigurno najbogatiju paletu, no niti to im nije dovoljno. Planiraju i nove modele.

Oglas

Već su početkom ove godine najavili su pregršt novih i zanimljivih uređaja. Među njima svakako ističemo predstavljanje , bili smo i na hrvatskoj premijeri u zagrebačkom muzeju Mimara. No, južnokorejska kompanija ima velike planove i na području tableta.

Uz već spomenuti Galaxy Note 8.0, tablet s ekranom od 8 inča, Samsung planira tržištu predstaviti još jedan 8 inčni tablet, kako smo uspjeli saznati, negdje u lipnju. I to nije sve. Šuška se i o novom 10 inčnom tabletu koji bi trebao konkurirati već tko zna koliko puta najavljenom velikom Nexusu 10, a koji će navodno biti gotovo identičan Googleovom tabletu, osim što će doći u više inačica, primjerice s podrškom za HSDPA i LTE, te s posebnim Samsungovim  Android korisničkim sučeljem.

Samsung Galaxy S Tab najava 02

Novi veliki 10 inčni tablet bi se navodno trebao zvati Galaxy S Tab. Hoće li Google dopustiti Samsungu da imaju bolji tablet uređaj. Teško nam je to povjerovati, ali sve je moguće…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.