Samsung Galaxy S istodobno dostupan u 110 zemalja

Fotografija članka: Samsung Galaxy S istodobno dostupan u 110 zemalja

Sada dolazi prvo u Europu i Aziju, zatim u sljedećih nekoliko mjeseci biti će u prodaji diljem svijeta.Samsung Electronics je i službeno najavio da više od 100 operatora širom svijeta će imati u svojoj ponudi njihov model Galaxy S.  Prema njihovim riječima, tvrtka je potpisala sporazum s najvećim telekomunikacijskim operaterima.  Na primjer, u Francuskoj je Orange, u Singapuru – SingTel, te u Njemačkoj – Deutsche Telekom, i tako dalje.

Vodeći model Samsung Galaxy S je bio najavljen u ožujku ove godine. Značajke su mu sasvim pristojne. Ovaj model pokretati će softverska platforma Android 2.1.  Zaslon mu je 4-inčni osjetljiv na dodir  u izvedbi nove tehnologije SUPER AMOLED. Ima veliku memoriju (8 ili 16 GB), procesor od 1 GHz, opremljen je sa 5 megapikselnom kamerom, Bluetooth 3.0 adapterom i Wi-Fi 802.11 b / g / n i nekoliko senzora. Osim toga, uređaj podržava 720p video kod i DivX / XviD. 

Samsung nije objavio koliko će koštati smartphone. Ali za svako tržište, navodno, cijena će biti objavljena zasebno i ovisno o telekomunikacijskim operaterima i ugovorima. Na doljnjem video možete vidjeti novi Samsung Galaxy S u usporedbi sa  Nexus One i HTC Desire koje također pokreće Android 2.1. operativni sustav.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.