Samsung GALAXY S DUOS – dual SIM smartphone krajem listopada dostupan i u Hrvatskoj

Fotografija članka: Samsung GALAXY S DUOS – dual SIM smartphone krajem listopada dostupan i u Hrvatskoj

Iz Samsunga nam javljaju kako će se GALAXY S DUOS smartphone, namijenjen mladima i poslovnim ljudima, u Hrvatskoju prodaji pojaviti krajem listopada.

Oglas

Najnoviji Samsungov pametni telefon na Androidu 4.0 idealan je za korisnike koji trebaju uskladiti ubrzani poslovni ritam sa društvenim životom. GALAXY S DUOS nudi stil i vrhunske performanse koje korisnici i očekuju od GALAXY pametnih telefona. Također pruža pogodnosti pristupu dvjema SIM karticama te tako osigurava fleksibilnost komunikacije.

Samsung GALAXY S DUOS ujedinjuje vrhunske performanse s potpunom fleksibilnošću komunikacije koju osigurava funkcionalnost Dual SIM te omogućuje korisnicima da upravljaju s dva mobilna broja na jednom uređaju. Njegova jedinstvena značajka „Dual SIM Always on“ omogućuje korisnicima da istovremeno koriste oba broja te tako osigurava djelotvorno upravljanje osobnim i poslovnim obavezama, a da se pritom ne propusti niti jedan poziv. Također omogućuje fleksibilnost odabira tarife za svaku SIM karticu te nesmetano prelaženje s jedne na drugu prema potrebi.

GALAXYS S DUOS ne kompromitira ni stil ni performanse. Njegovi zaobljeni rubovi i glatki „porculanski“ završni sjaj ostavljaju elegantan i sofisticirani dojam. 1 GHz procesor i baterija od 1500 mAh omogućuju jednostavan multi-tasking po najzahtjevnijim aplikacijama dok ugrađena memorija od 4 GB pruža dovoljno prostora za pohranu fotografija i video zapisa. Njegove mogućnosti su još dodatno unaprijeđene uzbudljivim novim značajkama Android 4.0, koje uključuju nevjerojatnu grafiku i nadograđen sustav izbornika za lakše pretraživanje i navigaciju.

Jednako su impresivne i društvene značajke i značajke za zabavu GALAXY S DUOS. Zaslon veličine 4 inča nudi ugodno iskustvo gledanja bilo da je riječ o pretraživanju interneta, čitanju elektroničkih poruka ili pregledavanju slika te je savršen za gledanje video zapisa i uživanju fotografijama snimljenih s 5MP fotoaparatom na telefonu. Unaprijed ugrađena komunikacijska usluga ChatON, povezuje sve korisnike telefona u jedinstvenu zajednicu te osigurava jednostavno slanje instant poruka, grupne razgovore i dijeljenje sadržaja različitih formata – fotografija, video zapisa, glasovnih zapisa, kontakata – čineći mobilno slanje poruka nevjerojatno jednostavnim i intuitivnim.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.