Samsung Galaxy Player 5,8 – službeno predstavljen. Definitivno ima nešto zajedničko s Galaxy S III smartphoneom.

Fotografija članka: Samsung Galaxy Player 5,8 – službeno predstavljen. Definitivno ima nešto zajedničko s Galaxy S III smartphoneom.

Samsung Electronics je obnovio svoju liniju Galaxy prijenosnih svirača modelom pod nazivom Samsung Galaxy Player 5.8. 

Oglas

Kao što je  vidljivo iz  oznake u samom imenu , opremljen je zaslonom osjetljivim na dodir duljine dijagonale 147 mm u omjeru prikaza 16:9 i QHD razlučivosti od 960 x 540 točaka. Softverska platforma na kojoj se pokreće je Android inačice 4.0 Ice Cream Sandwich , a korisničko sučelje je TouchWiz.

Dolazi sa 16 ili  32GB interne flash memorije, 1 GB RAM-a, dvije kamere, utorom za memorijske kartice, podrškom za Wi-Fi (802.11 b / g / n), Bluetooth 4.0 i GPS-a modulom. Kapacitet baterije iznosi 2500 mAh. Mase je 221 gram. Na prednjoj strani uređaja pozicionirani su kvalitetni stereo zvučnici podržani Sound Alive, Samsungovom zvučnom tehnologijom.

Dimenzije uređaja su 165,8 x 85, 9 x 10, 8 mm.   U trenutku pisanja ovog teksta nije poznata cijena uređaja niti vrijeme globalne dostupnosti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.