Samsung Galaxy Note8 – prva shema

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note8 – prva shema

Navodne tvorničke sheme napravljene za proizvođače maskica otkrivaju detalje o izgledu stražnje i donje strane Samsung Galaxy Note8.

Oglas

Sheme su procurile na webu i daju nam uvid na nadolazeći flagship phablet iz Samsunga. Prema viđenomu, okrugli senzor otiska prsta nalazit će se sa stražnje strane uređaja neposredno ispod vertikalno položene dvostruku kamere. Osim toga, sa stražnje će se strane oko kamere nalaziti nekoliko senzora (možda laserski autofokus, dual-tone LED bljeskalicu i senzor otkucaja srca).

Ako su ove sheme točne, a na razočaranje mnogih, čini se da je Samsung odustao od planova da stavi senzor otiska prsta na prednju stranu u tipci home ili ga ugradi u sam zaslon.

Sa donje strane uređaja vidi se rešetka za zvučnik, Type-C i 3.5 mm audio priključci te za Note seriju nezaobilazni S-Pen. Dok se s gornje strane uređaja nalazi još jedan zvučnik te utor za SIM karticu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.