Samsung Galaxy Note8 – nove glasine o veličini ekrana

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note8 – nove glasine o veličini ekrana

Samsung ubrzano radi na Galaxy Note8, to je prilično jasno – pogotovo jer će to biti prvi uređaj Note podbrenda nakon debakla.

Oglas

Na novoj “bilježnici” sigurno će biti “Infinity Display” kao što je na modelima i , a sad znamo i koliko će taj beskonačni zaslon biti velik.

Ako je za vjerovati novim glasinama iz Kine, ekran će na phabletu Note8 biti tek malo povećan sa 6,2 inča na S8+. Odnosno bi Note8 trebao imati ekran od 6,3-inča. A sa popriličnom sigurnošću mogu pretpostaviti da će koristiti isti omjer 18,5:9 kao i drugi Samsungovi top uređaji u 2017-oj. Radi užeg i višeg ekrana koji je uz to još i zakrivljen Note8 bi se trebao lakše držati u jednoj ruci od prošlogodišnjeg modela.

Isti izvor iz Kine nam potvrđuje o dvostrukoj stražnjoj kameri. Nažalost nema detaljnijeg opisa o kakvim će se kamerama raditi. Note8 će zasigurno biti prvi vrhunski Samsung telefon s takvim sustavom kamera i to će bez sumnje ostaviti trag na popularnost samog uređaja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.