Samsung Galaxy Note7 dobija drugu priliku?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note7 dobija drugu priliku?

Eksplozivna eksluziva, imenom Galaxy Note7 će biti ponovno puštena u prodaju, sa manjom baterijom koja bi trebala konačno dati izmučenom modelu drugi život.

Oglas

Kako je i najavio, Samsung ponovno pušta Note7, kroz proces koji će uključivati više stupnjeva. Prvi je iznajmljivanje i prodaja već prepravljenih modela, zatim (ako prvi korak ne bude uspješan) vađenje iskoristivih dijelova kako bi se sastavili modeli koji će moći biti iskorišteni, te ako nijedna prethodna mjera ne uspije, recikliranje svih uređaja.

Prve informacije govore da će obnovljeni Note7 biti dostupan samo na tržištima zemalja u razvoju, iako nije isključeno da će biti na kraju dostupan i globalno. Zasada se zna da su isključeni SAD i Indija.

Najnovija vijest iz Vijetnama ukazuje da će nositi novo kodno ime kako bi se razlikovao od prijašnjeg modela, N935 umjesto oznake N930. Također, novi izvor napajanja je baterija kapaciteta 3200 mAh, što je 300 mAh manje nego original. Slike prikazuju navodni model koji bi se trebao uskoro naći u prodaji, a kako Samsung posjeduje proizvodne pogone u Vijetnamu, moguće je da uskoro ugledamo uskrsnuće pokopanog Note7.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.