Samsung Galaxy Note10 – ovako bi mogla izgledati desetka?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note10 – ovako bi mogla izgledati desetka?

Naravno, Samsungovu Note desetku ne treba očekivati prije 2019. godine. Trenutno je aktualan Samsung Galaxy Note8, a tek se počelo šuškati o modelu Galaxy Note9, a je li ovo budući izgled Galaxy Note10 phableta?

Oglas

Ova informacija dolazi od popularnog “tipstera” Benjamina Geskina koji je na svojim Twitter stranicama predstavio svoju viziju novog Samsung Galaxy Note10 phableta, a koji bi se trebao pojaviti poslije devetke, a to bi se moglo dogoditi iduće godine, ili čak 2020. godine.

Nije teško zaključiti kako nova “desetka”, prema ovom konceptu, neodoljivo nalikuje na iPhone X. Uređaj praktički nema rubova oko ekrana (bezel-lesss) koji se prostire po cijeloj prednjoj površini, jedino je vidljiv “zubić” u gornjem dijelu ekrana, a u kojem se nalazi prednja kamera, slušalica i senzori.

Isto tako, vidljivo je kako će se čitač otiska prsta nalaziti u dnu ekrana, tehnologija koju će već ove godine primijeniti Qualcomm i Synaptics u modelu Galaxy S9, dok straga vidimo dvostruku kameru s jakom LED bljeskalicom, vjerojatno hibridnim auto fokusom i senzorima. Postoji još jedna ključna razlika u odnosu na iPhone X – novi Galaxy Note10 će biti osjetno veći.

Sviđa nam se njegov rad, pa ćemo ga počastiti s jednim linkom prema njegovim Twitter stranicama – . Postavio je i zgodan upitnik – kako bi trebali izgledati bezel-less smartfoni u budućnosti. Nama se najviše sviđa posljednja varijanta. A vama? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.