Samsung Galaxy Note FE uskoro na tržištima izvan Koreje?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note FE uskoro na tržištima izvan Koreje?

Početkom ovog mjeseca Samsung je u Južnoj Koreji predstavio obnovljeni Note 7 phablet koji u svojoj novoj i iskreno se nadamo manje eksplozivnoj varijanti nosi naziv Samsung Galaxy Note Fan Edition (Samsung Galaxy Note FE).

Oglas

Nakon niza incidenata sa eksplodiranjem originalnog Samsung Galaxy Note 7 modela svi su navedeni uređaji povučeni iz prodaje te je utvrđeno kako je glavni uzročnik ovih problema bila baterija. Tako novi Samsung Galaxy Note FE dolazi sa baterijom nešto manjeg kapaciteta, ali i sa nekim značajkama koje se mogu pronaći na novom Galaxy S8 flagship dvojcu. Više informacija o Samsung Galaxy Note FE pročitajte .

Najavljeno je kako Samsung u Južnoj Koreji namjerava prodati 400.000 primjeraka Samsung Galaxy Note Fan Edition modela te nije bilo poznato hoće li ovaj phablet biti dostupan na tržištima izvan te zemlje. Sada se pojavio anoniman kompanijin izvor koji tvrdi kako će se Samsung Galaxy Note Fan Edition prodavati i na tržištima izvan Južne Koreje i to već krajem ovog mjeseca. Na žalost, ne spominje se koja će tržišta biti uključena u tu priču.

Osim podatka o dostupnosti Samsung Galaxy Note FE modela na tržištima izvan Južne Koreje ovaj neimenovani izvor tvrdi i kako Samsung ne namjerava u svojoj matičnoj zemlji povećati količinu ovih phableta za prodaju sa početnih 400.000 primjeraka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.