Samsung Galaxy Note Fan Edition službeno: hoće li biti manje eksplozivan?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note Fan Edition službeno: hoće li biti manje eksplozivan?

Samsung Galaxy Note 7 je konačno doživio svoju novu i nadamo se manje eksplozivnu varijantu. Naime, kompanija Samsung je u Južnoj Koreji pod nazivom Samsung Galaxy Note Fan Edition predstavila obnovljeni Note 7.

Oglas

Zapravo je riječ o istom pametnom telefonu uz dodatak nekih promjena koje će ga prije svega učini manje eksplozivnim. :) Dakle, glavna je razlika u bateriji za koju se potvrdilo da je bila ključni razlog zapaljenja i eksplodiranja originalnog Samsung Galaxy Note 7 phableta. Tako sada Samsung Galaxy Note Fan Edition dolazi sa manjom baterijom kapaciteta 3.200 mAh, dok je originalni Note 7 imao bateriju kapaciteta 3.500 mAh.

Ova je nova baterija prošla kroz novi rigorozni test sigurnosti koji se sastoji od 8 ključnih točaka, a koji je kompanija započela primjenjivati sa Samsung Galaxy S8 flagship uređajima. Osim baterije Samsung Galaxy Note Fan Edition dolazi i sa istim softverom koji se nalazi i na novim Galaxy S8 i S8 Plus flagship pametnim telefonima, a to uključuje i Bixby.

Ostatak Samsung Galaxy Note Fan Edition modela se u potpunosti poklapa sa originalnim Note 7 phabletom. Kako se čini Samsung se ne boji priznati da je Samsung Galaxy Note Fan Edition zapravo izrađen od dijelova originalnog Galaxy Note 7 modela. Naime, kompanija je ovaj novi pametni telefon izradila od svih nekorištenih dijelova Note 7 phableta. Potez je ovo koji kompanija želi okrenuti u svoju korist reklamirajući ga kao eko-prihvatljivu inicijativu.

Trenutno Samsung u Južnoj Koreji namjerava prodati 400.000 primjeraka Samsung Galaxy Note Fan Edition modela, a odluku o prodaji na ostalim tržištima će donijeti kasnije. Ovo će se obnovljeno Samsung Galaxy Note Fan Edition izdanje prodavati po cijeni od nekih 611 američkih dolara i to u crnoj, plavoj, zlatnoj i srebrnoj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.