Samsung Galaxy Note 9: dolazi ili ne sa senzorom otiska prsta ispod ekrana?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 9: dolazi ili ne sa senzorom otiska prsta ispod ekrana?

Poznati analitičar istraživanja za kompaniju KGI, Ming-Chi Kuo, je nedavno naveo pretpostavku kako Samsung Galaxy Note 9 neće doći sa senzorom otiska prsta ispod ekrana, međutim pojavio se novi podatak prema kojemu situacija izgleda malo drugačije.

Oglas

Naime, iz kompanijine matične zemlje, Južne Koreje, došla je informacija kako će suprotno predviđanjima KGI analitičara Samsung Galaxy Note 9 ipak doći sa senzorom otiska prsta ispod ekrana. Ovakav je senzor rijedak na pametnim telefonima današnjice, a prvi ga je imao Vivo X20 Plus UD službeno predstavljen u siječnju ove godine.

Prema pisanju “The Korea Herald” lista, južnokorejski će tehnološki div Samsung ove godine na tržište staviti uređaje sa ugrađenim senzorom otiska ispod ekrana, a tu je riječ o phabletima flagship Galaxy Note serije. Ovaj je korejski list citirao svoj izvor: „ Samsung display je pripremio tri ili četiri rješenja za Samsung Electronics kako bi se senzor otiska prsta mogao ugraditi ispod ekrana i oboje ozbiljno razmišljaju o jednom od tih par rješenja za ugradnju.“

Nadalje se nastavlja kako se kompanija to jest njezine Display i Electronics podružnice za sada nisu odlučile za samo jedno rješenje zbog „rada na ugradnji ovih sigurnosnih rješenja ispod ekrana“, a konačna se odluka o tome koji će se senzor otiska prsta naći ispod ekrana na Galaxy Note phableta očekuje kroz slijedećih nekoliko dana.

Senzor otiska prsta ugrađen ispod ekrana bi omogućio kompaniji više mjesta za ugradnu baterije većeg kapaciteta i nagađa se kako je upravo to ono čemu teži Samsung sa Galaxy Note 9 phableta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.