Samsung Galaxy Note 8 u novoj Pyeongchang 2018 Limited Edition verziji

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8 u novoj Pyeongchang 2018 Limited Edition verziji

Trinaeste po redu Zimske olimpijske igre održat će se u južnokorejskom gradu Pyeongchang u pokrajini Gangwon u razdoblju od 9. do 25. veljače, a jedan od glavnih sponzora biti će kompanija Samsung.

Oglas

Južnokorejski će div zahvaljujući sponzorstvu ovih Zimskih olimpijskih igara sportašima i osoblju koji sudjeluju darovati više od 4.000 primjeraka personaliziranog Galaxy Note 8 phableta.

Ovaj će Samsung Galaxy Note 8 Pyeongchang 2018 Olympic Games Limited Edition (ako mu je to pravi puni naziv) :) doći sa sjajnim bijelim stražnjim panelom na kojemu je u zlatnome otisnut logo olimpijskih igara koji sadrži poznatih pet prstenova. Zlatnim će sjajem zasjati i metalni okvir, tipke te dijelovi S Pen-a.

Ova će ekskluzivna Galaxy Note 8 varijanta doći sa predinstaliranim aplikacijama i pozadinama koje su naravno povezane sa Zimskim olimpijskim igrama u gradu Pyeongchang. Svoj će primjerak ovog posebnog Galaxy Note 8 izdanja dobiti i paraolimpijci, a kućište njihovih uređaja imat će otisnut logo Paraolimpijskih igara. Ovo je drugi put da je Samsung sudionik to jest sponzor olimpijskih igara u Južnoj Koreji. Prvi je puta kompanija Samsung kao lokalni sponzor bila prisutna na olimpijskim igrama u Seoul-u 1988. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.