Samsung Galaxy Note 8 se pojavio na prvim pravim slikama?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8 se pojavio na prvim pravim slikama?

Vjerujemo da već svi dobro znate priču o Samsung Galaxy Note 7 phabletu, kao i o njegovom pomalo užasnom kvaru koji je na kraju rezultirao totalnim povlačenjem ovog modela sa tržišta prošle godine.

Oglas

Mnogi su uvjereni kako zbog događaja vezanih uz Galaxy Note 7 phablet kompanija Samsung treba napustiti Note brend. Smatraju kako zbog loše reputacije kompanija treba započeti sa nečim novim, no ukoliko su slike koje su se pojavile na internetu stvarne, Note serija nije niti približno mrtva.

Kao što ispod možete vidjeti, uređaj na slici ima identičan dizajn kao i nedavno predstavljeni S8 Plus phablet. Dakle, tu je dizajn koji je gotovo bez rubova uz ključni dodatak sa kojim dolaze Samsungovi phableti iz Note serije, a to je naravno S-Pen.

Ukoliko se ovdje radi o stvarnim slikama tada možemo očekivati da će Galaxy Note 8 imati bateriju za koju se nadamo da ovoga puta neće biti zapaljiva te će biti otprilike istog kapaciteta kao i baterija S8 Plus modela, jer ipak će dio kućišta zauzeti S-Pen.

Naravno ovdje je riječ o glasinama tako da ove informacije treba uzeti sa dozom zadrške, a ako je ovo ipak istina, sudeći prema spomenutim slikama, nećemo još dugo morati čekati novi Samsungov flagship phablet.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.