Samsung Galaxy Note 8: novi render otkriva dvostruku stražnju kameru

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8: novi render otkriva dvostruku stražnju kameru

Svoju su službenu premijeru imali Samsungovi flagship uređaji današnjice – Galaxy S8 i S8 Plus, no svjetlo dana još uvijek nije ugledao Galaxy Note 8 phablet.

Oglas

Dok je potražnja za prva dva spomenuta modela pametnih telefona velika, Samsung svoj fokus u potpunosti okreće prema Galaxy Note 8 modelu koji mora biti jednostavno rečeno savršen kako bi kompanija vratila narušeno povjerenje kupaca nakon svih nevolja koje je donio Galaxy Note 7.

Kako to obično i bude, Galaxy Note 8 je bio tema nekih glasina na Internetu, a sada su se pojavili i novi neslužbeni renderi koji otkrivaju ponešto o njemu. Za sada se pretpostavlja da će Galaxy Note 8 doći sa Infinity Display-jem i neće se baš previše razlikovati od Galaxy S8 modela. Postojat će neka poboljšanja, a spominje se skener otiska prsta integriran u zaslon ovog flagship phableta, zatim će se tu naći dvostruka stražnja kamera i stereo zvučnici te neizostavan S-Pen.

Nadajmo se da će Samsung uskoro svijetu predstaviti i ovaj flagship phablet uz što manje problema vezanih sa baterijom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.