Samsung Galaxy Note 8 na novim fotkama s dvostrukom stražnjom kamerom

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8 na novim fotkama s dvostrukom stražnjom kamerom

Čini se kako bi novi Samsung Galaxy Note 8 mogao imati dvostruku stražnju kameru, ako je suditi po ovim najnovijim fotkama i dodatnom opremom.

Oglas

Ova informacija dolazi iz Vijetnama, gdje su se na Facebook stranicama pojavile fotke navodno novog Samsung Galaxy Note 8 pametnog telefona, o kojem smo i sami . Prema vanjskom izgledu vrlo je sličan trenutno aktualnim modelima Galaxy S8 i S8+, no postoji jedna bitna razlika.

Novi bi Samsung Galaxy Note 8 mogao biti prvi koji će imati dvostruku stražnju kameru, a što možete vidjeti i na naslovnoj slici. U posebno izdvojenom dijelu su vidljivi i LED bljeskalica, čitač otiska prsta i čitač otkucaja srca. I dodatna kućišta koja možete vidjeti niže također potvrđuju kako bi ovo zaista mogao biti novi Galaxy Note 8.

Neslužbeno znamo kako se ovaj Samsungov phablet očekuje već idući mjesec, naravno prvo na premijernom predstavljanju, a u prodaji… vidjet ćemo… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.