Samsung Galaxy Note 8 izaći će sljedeći mjesec, možda već 23. kolovoza

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8 izaći će sljedeći mjesec, možda već 23. kolovoza

Samsungov novi vrhunski smartfon, Galaxy Note 8, mogao bi izaći već 23. kolovoza. Taj je datum još uvijek špekulacija, ali investitor iz Južne Koreje ima potvrdu od izvršne tvrtke Samsung da je plan pokretanje do kraja kolovoza.

Oglas

Izlazak uređaja krajem kolovoza dobro će se podudarati s posljednja dva izlaska Note uređaja. Iako je ta informacija u sukobu s nekim izvješćima koja upućuju da Samsung planira lansiranje u prvih nekoliko tjedana rujna. To bi jednostavno mogao biti nesporazum oko vremenskog okvira, budući da je vjerojatno da 23. kolovoza uređaji neće stići u prodavaonice već će to biti najmanje tjedan dana kasnije u rujnu.

To bi također značilo da će Samsung ponovno pokrenuti svoj najnoviji Galaxy Note izvan IFA sajma u Berlinu, koji počinje 1. rujna, pokazujući da je vrhunski telefon prerastao taj show.

Galaxy S8 i S8 + na tržištu su već gotovo tri mjeseca, a drugi Note koji će pogoditi tržište trebao bi napraviti željeni učinak isticanja cijelog brenda “Galaxy” taman pred blagdansku sezonu. Još nemamo jasnu sliku o svemu što će Samsung otkriti s Note 8 uređajem, ali raniji propusti ukazuju na veću verziju dizajna Galaxy S8 + nadograđena dvojna kamera.

Novo: službeno je potvrđeno – premijera novog Samsung Galaxy Note 8 je 23. kolovoza.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.