Samsung Galaxy Note 8 i kako bi mogao izgledati, pogledajte na videu

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8 i kako bi mogao izgledati, pogledajte na videu

Čini se kako je Samsung dobro prošao nakon prošlogodišnjeg fijaska s Galaxy Note 7, korisnici mu vjeruju. Već je odavno najavljen nasljednik – Samsung Galaxy Note 8.

Oglas

Novi phablet južnokorejske kompanije već u nekoliko navrata, a upravo se pojavile i nove renderirane fotke kako bi mogao izgledati. No, vjerojatno će vam se više svidjeti video koji pokazuje vrlo zanimljiv video novog Samsung Galaxy Note 8 phableta, odnosno kako bi mogao izgledati.

Ono što smo saznali je kako će vrlo vjerojatno imati veliki 6,4 inčni ekran, kao i dvostruku stražnju kameru. Isto tako, neizostavni sastavni dio Note serije je i digitalna olovka. Kao što ćete i sami vidjeti niže, S Pen stylus olovka prepoznaje čak 4096 različitih nivoa pritisaka.

Ono što ne vidimo je čitač otiska prsta sa stražnje strane, možda nam autor videa sugerira kako bi se čitač trebao nalaziti u samom ekranu. Naravno, očekujemo i čitač očne šarenice, ako i prepoznavanje lica, sigurnosni alati koji su također integrirani i u S8/S8+. Je li bočno Bixby tipka? Moguće.

Čak nam djeluje i zanimljivije nego novi Galaxy S8/S8+, no ne sumnjamo kako će mu cijena biti još paprenija. Svakako pogledajte video niže.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.