Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition sa 6 GB RAM-a i 256 GB ROM-a?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition sa 6 GB RAM-a i 256 GB ROM-a?

Možemo definitivno napisati kako nam više nije nimalo neuobičajeno da se mnoge kompanije odluče predstaviti specijalna izdanja svojih flagship pametnih telefona za kinu ili neko drugo azijsko tržište.

Oglas

Naravno, dogodi se i poneko specijalno izdanje namijenjeno drugim ne-azijskim tržištima, no ruku na srce Kina i Azija općenito predstavljaju najveće tržište smartfona na svijetu, tako da je logičan fokus proizvođača upravo na ova područja. Motorola je na primjer najavila kako će kompanijin nedavno predstavljeni Moto Z2 Force model u svojoj kineskoj varijanti doći sa 6 GB radne memorije.

Internetom kruže glasine kako će i nadolazeći Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition biti namijenjen kineskom tržištu te će doći sa 6 GB radne i 256 GB interne memorije. Ova je informacija objavljena na kineskoj društvenoj mreži Weibo u postu na kojemu je prvo pisalo kako će Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition imati na raspolaganju čak 8 GB radne i 256 GB interne memorije, no kasnije je RAM prepravljen na 6 GB.

Uz ovo specijalno izdanje Samsung Galaxy Note 8 će doći i u svojim standardnim varijantama sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, te sa 6 GB radne i sa 128 GB interne memorije. Šuška se kako će se Samsung Galaxy Note 8 pojaviti na tržištu u tri boje; plavoj, crnoj i sivoj.

Samsung je službeno potvrdio kako će Galaxy Note 8 premijera biti održana 23. kolovoza u američkom New Yorku, dok će premijere u ostalim gradovima biti održane nakon ovo glavnog „Unpack Eventa“ – kako ga kompanija naziva.

Očekuje se kako će Samsung Galaxy Note 8 biti najskuplji kompanijin uređaj do sada koji će imati dvostruku stražnju kameru, 6.3-inčni Infinity zaslon, a radit će na Qualcomm Snapdragon 835 mobilnoj platformi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.