Samsung Galaxy Note 7 kodno poznat kao GT-N5100, pojavio se u GLBenchmarku

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 7 kodno poznat kao GT-N5100, pojavio se u GLBenchmarku

O ovom se tabletu šuška već neko vrijeme, nije se znalo hoće li se pojaviti ili ne. No, ovih dana se situacija pročistila, počele su se pojavljivati i prve konkretnije informacije.

Oglas

Samsung Galaxy Note 7 je poznat i pod kodnim imenom GT-N5100. Ovaj je podatak jučer “procurio” samo na jednom web portalu, naravno danas se proširio već cijelim Internetom. Ili točnije, prvo se pojavio na NenaMark 2 benchmark stranicama, a odmah nakon toga i na GLBenchmark stranicama.

Nije to sve. Saznali smo i neke hardverske podatke, koji će vas sigurno zanimati. Saznali smo kako ima ekran od 7,7 inča rezolucije 1280×800 točaka, za procesor je odabran 4-jezgreni Exynos na 1,6GHz, dok se za grafiku brine ARM Mali 400 grafička kartica. Očekivano, uređaj radi na Android 4.1.2 Jelly Bean operativnom sustavu, a očekuje se i kako će imati i S Pen svjetlosnu olovku.

I to je manje više sve što smo uspjeli saznati u prvu ruku, konkretnije detalje očekujemo na CES 2013 sajmu u Los Angelesu u siječnju ili na MWC 2013 sajmu u Barceloni u veljači.

Spomenimo i na kraju kako Samsung u 2013. godini priprema pregršt novih modela, od kojih bi mnogi mogli postati vrlo popularni – Galaxy S IV, Galaxy Tab 7.7 i još neki. Uskoro očekujte nove podatke.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.