Samsung Galaxy Note 6 će imati 256 GB ROM-a i bateriju od 4.200 mAh?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 6 će imati 256 GB ROM-a i bateriju od 4.200 mAh?

Sve se glasnije priča o najnovijem Samsung Galaxy Note 6 phabletu koji bi prema dosadašnjim informacijama (ukoliko se pokažu točnima) mogao biti zaista odličan uređaj high-end specifikacija.

Oglas

Nove su informacije pronađene na kineskoj društvenoj mreži Weibo te ih svakako trebamo uzeti sa dozom zadrške, ali to ne znači da ih moramo i potpuno odbaciti kao netočne i nebitne.

Dakle Samsung Galaxy Note 6 će navodno imati nešto veći 5.8-inčni Super AMOLED ekran QHD rezolucije te će posjedovati IP68 certfikat, što znači da će biti vodootporan i otporan na prašinu. Šuška se i kako će ga pokretati ili Samsung Exynos 8890 ili još nepredstavljeni Qualcomm Snapdragon 823 procesor, a moguće je i oba jer bi se ovaj phablet mogao pojaviti u dvije varijante.

U paketu bi se mogla naći i 12 MP stražnja kamera, 6 GB radne memorije i skener (čitač) očne šarenice, a prema najnovijim informacijama i baterija kapaciteta 4.200 mAh koja bi navodno omogućila 48 sati autonomije ovom phabletu. Saznali smo i kako će vrlo vjerojatno postojati Samsung Galaxy Note 6 verzija sa izdašnih 256 GB interne memorije.

Posljednje ćemo spomenuti i kako će prema glasinama ovaj phablet doći u zakrivljenoj „edge“ verziji, dok će druga varijanta imati uobičajeni ravni ekran, a ne zakrivljeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.