Tko želi testirati Samsung Galaxy Note 5?

Fotografija članka: Tko želi testirati Samsung Galaxy Note 5?

Južna Koreja i Samsung su smislili novi način promocije svoje zemlje i turizma.

Oglas

Suradnja Turističke zajednice Koreje (KTO), Samsunga koji je internacionalna tvrtka, ali sa sjedištem u Koreji te nacionalnog telekomunikacijskog operatera SK Telekom Co. rezultirala je zanimljivom pogodnošću za sve one koji će u sljedećim mjesecima posjetiti Koreju.

Kroz projekt „Enjoy Mobile Korea“, što bi u prijevodu značilo „Uživajte u mobilnoj Koreji“ trio će osigurati 250 Samsung Galaxy Note 5 tjedno za besplatan najam turistima koji slete u međunarodnoj zračnoj luci Incheon u Južnoj Koreji.

Koreja ne želi promovirati samo svoju državu, već i poznatu moćnu telekomunikacijsku infrastrukturu i odlične brzine mobilnog interneta. Tako će korisnicima posuđenog biti na raspolaganju i 1 GB mobilnog interneta dnevno, a svaki će turist uređaj dobiti na do 5 dana korištenja.

Svi oni koji imaju kupljenu avionsku kartu za Južnu Koreju ili o istoj razmišljaju, mogu početi pratiti stranicu Turističke zajednice Koreje, jer će provođenje projekta početi u Ožujku, a prijave za besplatan najam Notea će biti upravo putem .

Koreanci planiraju na ovaj način nagraditi i do 12000 turista godišnje što uopće nije zanemariv broj. Svi uređaji imat će predinstaliranu s brojnim korisnim informacijama i zanimljivostima.

Onda? Gdje provodite svoj sljedeći godišnji odmor?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.